.com.SE – Varför?

Är det verkligen nödvändigt med det nya domännamnet .com.SE?

UK-domäner är nu lanserade!

uk

.UK är ett nytt toppdomän för Storbritannien som kan köpas av alla som har en lokal administrativ kontakt i landet.

Vem får köpa .no domäner?

hej-norge

Vem är det egentligen som får köpa norska domännamn? Det är nog många i Sverige som är sugna och har noterat att det finns flera återförsäljare i Sverige som säljer men de säljer inte till vem som helst och måste följa reglerna.. Men snart ändras reglerna!

CDON Marketplace

CDON vill bli som amerikanska Amazon och de vill bli det i nordiska länder innan Amazon lanseras i fler länder, deras svar på Amazon är CDON Marketplace.

Skriva lösenord två gånger vid registrering

Varför ska man behöva skriva sitt lösenord två gånger vid registrering? Jag fick uppleva ett problem som kan uppstå om man inte gör det.

Metro: Last Light demo

Lite om speldemo till PC och det nya spelet Metro: Last Light. Finns två bra klipp som demonstrerar spelet ganska bra och visar problem som finns.

Webhallen säljer Steam keys

Såg att webhallen har börjat sälja steam keys, så jag skrev ner mina tankar kring det. Istället för att sova tänker jag på spelpriser, webbutiker vs fysiska butiker, skatt och jobben!

Candy Crush Saga fusk

Candy Crush Saga

Candy Crush Saga är ett spel på King.com och Facebook, finns även som mobil app på iOS och Android. Här är ett fusk som fortfarande fungerar på smartphones som iPhone och Android-telefoner.

Billigaste priset på Call of Duty: Black OPS 2 PC

Google Adwords annons för Call of Duty Black OPS 2

Flera butiker har varit smarta med deras Google Adwords-annonsering för det nya spelet Call of Duty Black OPS 2. Det var så jag hittade billigaste priser på nätet och sparade flera hundra kronor.

Nya domännamn 2012

Nu är det fritt fram för alla företag att registrera sina egna domännamn, som Googles .lol  och andra udda, tråkiga eller udda domännamn som kommer att existera snart och godkännas under 2012.