Keywordtool.io – Gratis Sökordsförslag

Verktyget jag tänkte tipsa om idag är väldigt lätt att använda, webbaserat och helt gratis! Det är KeywordTool.io, en webbsida där du kan skriva in ett sökord och få alla automatiska sökförslag/avslutningar från Google, Youtube, Bing eller App Store på en och samma sida.

Det är väldigt bra att känna till, för det är oftast de sökfraser eller sökord som har de större sökvolymerna. Annars måste man skriva in allt själv, en oavslutad sökning för varje rad med förslag på lite längre sökord. Fortsätt att läsa så förklarar jag lite mer.

underklader
Låt oss säga att jag har en blogg, och jag bloggar om underkläder. Eller så har jag en nätbutik på nätet som Timarco.se, och vill ranka bra på alla relevanta sökord som börjar på underkläder.

Då är det bara att skriva in “underkläder” i sökrutan på KeywordTool.io, välja sökmotor, välja språk och tada!

underklader-1

Jag får då fram 10 mest populära sökord/sökfraser som börjar på underkläder, underkläder …, underkläder a, underkläder b och så vidare.

Som sagt, bra verktyg och lätt att använda men det kanske viktigaste är att det är helt gratis att få fram de här automatiska sökförslagen som visar resultatet sorterat efter sökvolym. Det är t.ex. lätt att se i exemplet ovan att underkläder för dam har fler sökningar än för män.

Det finns säkert fler liknande SEO-verktyg, men Keywordtool.io ärdet verktyget jag personligen väljer att använda.

  • Angla Nyberg

    Tack för detta inlägg. Detta är mycket användbart för mig. Nu vet jag är Keywordtool.io de mest användbara SEO verktyg. Jag förstår att detta är mycket användbart för SEO & det är också en av de mest användbara SEO artiklarna på webben. Tack igen. Vänligen hålla slik.