Håll koll på dina sökordspositioner i mobilen

Här tänkte jag tipsa er om två appar, en till Android och en till iPhone, som ni kan använda till att hålla koll på era sökordspositioner direkt i mobilen.

Jag börjar med Android, jag har själv en Android-mobil och hatar iPhones så.. Appen till Androidmobiler som jag använder heter SEO SERP Tracker. Det finns en reklamfinansierad version och en betalversion för 44,25 kr. I snart en hel vecka har jag använt appen och inte haft några som helst problem. SEO SERP Tracker är lätt att använda. Lägg till URL, några sökord och klicka på Find Rankings! Positioner sparas och du kan se förändringar nästa gång du klickar på Find Rankings.

SEO SERP Tracker för Android OS
SEO SERP Tracker för Android OS

För iPhone kan ni använda SEO Search Ranking för $3.99, den fungerar även på iPad. Precis som med SEO SERP Tracker kan ni spara era positioner i SEO Search Ranking och se förändringar nästa gång ni söker. Jag har själv inte testat appen men har hört från flera personer att den är värd att ha på sin iPhone.

SEO Search Ranking för iPhone och iPad (iOS)
SEO Search Ranking för iPhone och iPad (iOS)

Så oavsett om ni har en Android eller iPhone-mobil kan ni nu hålla koll på era sökordspositioner i Google var som helst i och utanför Sverige.