Grekiskt Kök & Bar = Grekskit

Grekiskt Kök & Bar i Kungshallen på Kungsgatan 44 har blivit Grekskit.

Grekiskt Kök & Bar hade problem med sin skylt den senaste tiden. Varje gång jag åkte ner för trappan så fick jag se den här trasiga skylten och läste GREKSKIT. Jag bad flera andra personer att titta på skylten för att se om de också läste Grekiskt som Grekskit och det gjorde de!

Grekiskt grekskit i Kungshallen
Grekiskt grekskit i Kungshallen

På bilden ovan syns inte texten på samma sätt och istället för grekskit läser många den som GREK-IT. Så om du inte förstår hur jag kunde läsa Grekiskt som Grekskit flera gånger, se bilden nedan..

Order of letters in a word

Grekiskt börjar med G och slutar med T, när flera bokstäver i ordet är otydliga försöker hjärnan förstå ordet i alla fall och visar den första bästa kombinationen av bokstäver som kommer upp och jag antar att Skit har högre relevans för mig än Grekiskt.

Så tips till Grekiskt Kök & Bar i Kungshallen är att fixa skylten! Jag är säker på att flera grupper av vänner kopplar nu ihop Grekiskt med skit internt. På lång sikt kan det vara negativt, på kort sikt är det mest en rolig grej.