Fredrik Reinfeldt har en blogg och ett konto på Twitter.. NOT!

Hundratals människor vill veta mer om personen som är Sveriges statsminister, de vill veta mer om Fredrik Reinfeldt och söker hans blogg och konton på sociala medier som Twitter. Men Fredrik Reinfeldt är inte Obama, har har varken blogg eller Twitter-konto.

Fredrik Reinfeldt blogg och Fredrik Reinfeldt Twitter
Fredrik Reinfeldt blogg och Fredrik Reinfeldt Twitter

Ingen Twitter men en fanpage på Facebook

Fredrik Reinfeldts sökresultat domineras av fake-konton på Twitter och Facebook som skämtar om hans politik och utseende, är det verkligen okej att ha total nätfrånvaro som Sveriges statsminister 2012-2013? Ni som vill följa Fredrik Reinfeldt får nöja er med en Facebook fanpage som administreras av Moderaternas pressavdelning. På hans fanpage postas länkar till olika artiklar om ingen annan än Fredrik Reinfeldt, högst 2 länkar per månad. Mer än så får ni inte.

Idag, den 30:e December 2012, har hans fanpage 6,639 likes medan en annan page med namnet Fredrik Reinfeldt som statsminister – Nej tack! har 7039. Är det verkligen så konstigt att de Nya Moderaterna misslyckas med att locka till sig unga väljare och förlorar kampen mot SD genom sin extrem nätpassivitet?

Nya Moderaterna har ett konto på Twitter och det kan vara något för dig som vill läsa 2-3 tweets i veckan och lika många retweets, idétorka much? Ni följa deras Twitter på @nya_moderaterna.

Fredrik Reinfeldt och blogg

Som jag skrev tidigare, Fredrik Reinfeldt har ingen blogg men många vill ändå hitta den och söker Fredrik Reinfeldt blogg på Google. Första resultatet är WordPress tagg-sida Fredrik Reinfeldt. Här är några rubriker på första sidan i taggen; Reinfeldt ljög, SD fortfarande tredje störst och vågmästare, hur många gånger har Fredrik Reinfeldt köpt sex? och trots kronisk cancer kräver F-kassan att Louise ska arbeta…

Det ser verkligen inte bra ut men Fredrik Reinfeldt låter andra beskriva honom och hans politik utan någon som helst motstånd. Det spelar ingen roll vad Fredrik Reinfeldt egentligen tycker, allt vi ser är vad andra skriver. Det betyder i praktiken att människor som vill veta vad Fredrik Reinfeldt tycker får läsa vad andra tror att han tycker. Det värsta är att Fredrik Reinfeldt är inte ensam om sin nätfrånvaro, googla Stefan Löfven så får ni se något ännu värre :)

Jag förstår inte hur moderaterna tänker locka till sig unga väljare utan att våga synas på nätet. En modern partiledare ska ha en blogg och finnas på sociala medier som Twitter, det är en självklarhet för mig men tydligen inte för Reinfeldt.. Och nej, Fredrik behöver inte twittra 24/7 och sköta all kommunikation själv. Det går att anställa någon som kan hjälpa.

 • tony ångdal

  Du är efterbliven, reinfeldt har visst ett twitter konto Att du lever i en fantasivärld där du påstår sådant är bara komiskt, skit ner dig okunniga individ.

  • admin

   Länge sen jag skrev det här, men Reinfeldt är fortfarande utan blogg och Twitter. Söker du på “fredrik reinfeldt twitter” så hittar du trollkonton som skriver i stil med:

   “@mskfdr: folk verkar tro att @freinfeldt-kontot är på riktigt.”
   Kontot ÄR på riktigt. Det är den andre Reinfeldt som är overklig.


   Nazister & antinazister. Själv förhåller jag mig neutral. Det går inte att ta ställning mellan de som är för nazism och de som är mot.

   Kanske inte så smart med tanke på att det är val snart..

  • http://www.alexseo.se/ Alexander Edbom

   Länge sen jag skrev det här, men Reinfeldt är fortfarande utan blogg och Twitter. Söker du på “fredrik reinfeldt twitter” så hittar du trollkonton som skriver något i stil med:

   “@mskfdr: folk verkar tro att @freinfeldt-kontot är på riktigt.”
   Kontot ÄR på riktigt. Det är den andre Reinfeldt som är overklig.”

   “Nazister & antinazister. Själv förhåller jag mig neutral. Det går inte att ta ställning mellan de som är för nazism och de som är mot”

   Kanske inte så smart med tanke på att det är val snart..