Facebook-spel

Jag växte upp med hjältar och förebilder, jag var alltid aktiv och alltid i rörelse. Jag ville aldrig stanna, ville växa upp och bli äldre så att jag kunde bli någon precis som alla de förebilderna jag såg upp till.

Det som finns ovanför vårt universum är omätbart för oss och saknar relevans. 

Nu sitter jag här och spelar ett Facebook-spel, Candy Crush Saga utan fusk. Går till nästa nivå när turen låter mig,  kan inte sluta spela. Vill bli bättre, vill bli bäst, för att sedan byta till nästa spel och göra det igen.

En meteor exploderade i luften över de ryska Uralbergen, tryckvågen från explosionen krossade fönsterrutor och över 1000 personer skadades.

Köpte Just Dance 3 och 4, spelet är helt okej även om Move-kontrollen inte alltid fungerar som den borde. Det finns många låtar, några av de kostar pengar. Gangnam Style är en av låtarna som kostar pengar, 40 kronor för en låt.. Ubisoft har blivit galna och giriga, hela spelet med ca 30 låtar kostar 200kr~ men en extra låt kostar 40kr! Det går inte heller att bara köpa låten för 40 kronor, du måste fylla din “plånbok” med minst 60 kronor.

Över sex procent av alla som har någonsin levt på jorden lever idag. Människan tar allt större plats och tvingar djur att fly sina hem.

(En liten människa ville skriva ner det här)