Candy Crush Saga Level 2, 3, 4

Candy Crush Saga 2-3-4Här är gameplay video från Youtube samt tips som kommer att hjälpa dig att klara av level 2, 3 och 4 i Candy Crush Saga. I fortsättningen kommer jag att skriva om flera nivåer samtidigt så att vi lättare kommer upp till högre levels där det blir lite tuffare och det finns fler grejer att tänka på än på t.ex. level 1 som är bara en introduktion till spelet Candy Crush Saga.

Candy Crush Saga level 2

Level 2 är en ganska lätt level, en nivå, att komma förbi under en minut.

Som ni ser i videon så blir 4 i rad av samma färg en speciell godisbit som förstör hela raden som den pekar på. 4 i rad horisontellt ger oftast en speciell godisbit som förstör hela raden vertikalt och 4 i rad vertikalt ger en speciell godisbit som förstör allt horisontellt. Undantag är när du flyttar fler än en godisbit för att få 4 i rad, för då kan det bli tvärtom.

Målet i Candy Crush Saga – Level 2 är att få 1900 poäng på högst 15 drag.

Candy Crush Saga level 3

Level 3 introducerar en ny typ av speciellt godisbit som du får genom att lägga 5 godisbitar som T, och du får lite tid på dig att träna det du har redan lärt dig och det är att få 4 godisbitar av samma färg i rad så att du får speciella godisbitar och kan få väldigt många poäng när de “sprängs”.

Den nya speciella godisbiten som du får genom att bilda “T” sprängs två gånger och spränger bort 1 ruta omkring sig varje gång den sprängs.

I Candy Crush Saga level 3 ska du försöka få 4000 poäng på högst 18 drag.

Candy Crush Saga level 4

I Level 4 får du lära dig olika kombinationer av speciella godisbitar, det är viktigt att experimentera och lära sig de olika kombinationerna då det kommer att vara allt viktigare i högre och svårare nivåer.

Målet i Candy Crush Saga level 4 är att få 4500 poäng på högst 15 drag vilket är bara lite, lite svårare än level 3.

Övrigt

Candy Crush Saga är inte svårt, inte de första 200~ levels. Allt som krävs är tid, kreativitet och genomtänkta drag samt lite tur. På level 200+ finns många nivåer där det krävs att du har lite tur för att klara dig men de banorna är undantag.

Lycka till i Candy Crush Saga!

Jag fortsätter serien nästa vecka med fler nivåer.