Candy Crush Saga level 1

Hej! Nu startar jag en bloggserie om spelet Candy Crush Saga som förklarar hur lätt eller svårt det är klara av olika banor i Candy Crush Saga, från level 1 till level 300+. Vi får se hur länge jag orkar hålla på :)

I Candy Crush Saga level 1 och andra inlägg om olika nivåer får ni alltid en screenshot och en video, men även en kort beskrivning av banan och mina personliga tips. Jag har tagit mig från Level 1 till 231 (2013-05-23) och det ska ni också kunna göra!

Candy Crush level 1
Candy Crush level 1

Level 1 är easy!

Level 1 i Candy Crush Saga är ganska enkelt och är bara en introduktion, precis som den ska vara.

Ni får lära er att godis finns flera färger och vanliga godisbitar finns i sex olika färger:

  • Gula – Lemon Drop
  • Röda – Jelly Bean
  • Gröna – Square
  • Lila – Cluster
  • Oranga – Lozenge
  • Blåa – Lollipop Head

Ni behöver inte komma ihåg alla namn, jag har spelat från level 1 till 231 men aldrig behövt kunna godisnamnen.

Börja spelet enkelt genom att flytta olika godisbitar så att det blir tre, fyra eller fem i rad. Du kan aldrig få sex i rad, tro mig, jag har försökt ;)

Så enkelt är det att klara av level 1 i Candy Crush.