Candy Crush Saga fusk

Candy Crush Saga är ett spel på King.com och Facebook, finns även som mobil app på iOS och Android.

Det verkar gå att fuska på mobila telefoner om man vet hur, fusket gör det möjligt att få liv snabbare och det fungerar på både Android och iPhone. Idag är det 2013-02-10 och det är inte säkert att fusket fungerar när du besöker den här sidan men du kan försöka i alla fall!

Candy Crush Saga
Candy Crush Saga

Så här fuskar du i Candy Crush Saga:

 1. Börja spela Candy Crush Saga i din app på Android eller iOS (iPhone)
 2. Få slut på liv
 3. Ställ fram klockan i mobilen med några timmar eller dagar! ;)

Det är säkert en tillfällig bugg som Candy Crush Saga utvecklare inte har hunnit att fixat än. Så om du har en version där fusket fungerar, se då till att inte uppdatera spelet när en update kommer ut. För då har de säkert fixat det och du kan inte längre fuska.

Det är kanske värt att påpeka att Candy Crush Saga är utvecklat av King.com, svenskt företag. Så om ni vill stödja företaget för ett så bra spel, lite irriterande men bra, så köp något som extra liv eller någon booster.

All cred till Marcus aka Status för tipset.

Jag brukar egentligen inte fuska men just i Candy Crush Saga är ett fusk nödvändigt då det är så extremt jobbigt att vänta i flera minuter innan man kan spela igen. Deras sätt att marknadsföra sitt free to play spel är effektivt men störande :)

Uppdatering 2013-05-06

Jag är nu på level 220, hur går det för er andra? Hittills har fusket fungerat klockrent, det har hänt att Candy Crush Saga har buggat (nedräknaren visade väldigt många timmar kvar till nästa liv) men då kunde jag bara klicka på “disconnect from facebook” och connecta igen eller bara ställa fram klockan en månad framåt. Candy Crush Saga är min nya drog på tåget och fusk är som min langare ;) Tips: spela svåraste levels i mobilen. Av någon anledning lyckas jag alltid klara av väldigt svåra banor i min Android, men inte på datorn. Kan det vara så att spelet är lättare i mobilen? Vem vet.

Uppdatering 2013-11-24

Ser att några sajter har kopierat och klistrat in Candy Crush Saga fusk från den här sajten utan att ge cred, lite tråkigt men vad ska man göra? Jag har slitit och nu tagit mig upp till level 410! Något som jag har märkt är att samma banor i mobilen och webbläsaren behöver inte alltid vara likadana. Jag vet inte riktigt vad det beror på, om King anser att det är dags att betala eller att mobila versionen av banan inte har uppdaterats än, men jag har sett det flera gånger och har hört andra som upptäckte samma sak. Så mitt tips till er som har fastnat, testa alltid på olika enheter. I webbläsaren och smartphone, kanske även surfplattan. Den banan jag är på just nu är mycket lättare i webbläsaren på Facebook än den jag måste klara av i Android mobilen. Jag kommer att skriva ett nytt inlägg med olika generella tips som kan hjälpa i Candy Crush.

 • andreas

  Det fusket funkar bara en viss tid, sen måste man vänta över 1000 min för nästa. Orkar ni forsätta flytta fram tiden så gör det, annars installera om appen (måste vara ansluten via Facebook, annars får ni börja om på bana 1) så börjar tiden om. Så då blir det bara 2 timmar igen för 5 liv.

  • http://twitter.com/AlexanderEdbom Alexander Edbom

   Mm, det buggar ibland. Men då hoppar jag fram flera månader :D

 • Edith

  Det funkar! Ställ fram en dag eller typ 24 h! Gå sedan in på spelet, se att du fått dina liv och gå sedan tillbaka och ändra tillbaka klockan! Det funkar… Har håller på så i månader! Alltid fullt liv!

  • http://twitter.com/AlexanderEdbom Alexander Edbom

   Kul att höra =)

 • Erickah

  Man kan alltid spela på laptopen/datorn när liven är slut på mobilen. Då hinner du få nya på luren när du slösat alla på datorn. :-)

  • http://twitter.com/AlexanderEdbom Alexander Edbom

   Ja, så gör jag varje kväll :) Mobilen i mitt hem används oftast när jag tittar på TV eller film på datorn.

   Det går även att spela på surfplattor som iPad, och det finns många hushåll som äger allt. Dvs ; laptop, smartphone, surfplatta. Och då kan det lätt bli Candy Crush Saga 24/7.

 • Beroende av CCS

  Enkelt att ha fullt liv hela tiden. Så fort dina 5 liv är slut går du till klock- och datuminställningar. Ändra datumet en dag framåt, öppna Candy crush och se att det uppdateras med 5 liv. Gå tillbaka till inställningar och klicka i “Ställ in automatiskt”. på så sätt går din klocka alltid rätt och du har alltid fullt liv =)

  • admin

   Du menar att Candy Crush tittar på tiden då alla liv tog slut när den börjar räkna till nästa liv? Intressant, inget jag hade tänkt på innan.

   Men att gå till inställningar, öppna candy crush, gå till inställningar igen tar lite mer tid så jag tror att många kommer att bara skita i det och ställa om klockan vid behov :P

 • Alina

  Hej! Jag behöver hjälp hur hoppar man över level 181? eller hur klarar man den igentligen? suttit fast på den nu lite mer än 2 månader så iriterande!! Hjälp mig snälla.. :)

  • http://www.alexseo.se/ Alexander Edbom

   Det är en svår nivå, lite komplicerat att förklara men du måste mer eller mindre samla 4 i rad så att speciella godisbitar flyger till höger och vänster och slår sönder blockar på sidorna :P

   Jag tror att jag lyckades få 5 i rad för att sedan kombinera chokladbollen med 4 i rad speciella godisbitar.

   Se hur den här människan gör:

   http://www.youtube.com/watch?v=U9alx4ciVmM

   Lite svårt att förklara, godisbitar saknar namn ;D Men det tar lite tid, absolut inte omöjligt. Bara att försöka och försöka igen, jag är nu på 400+ ;)

 • sork

  klarar nivån poängmässigt men kommer inte vidare. vad är felet

  • Alex

   Det räcker inte med att få poäng, vissa banor har olika uppdrag som att få ner jordnötter :P

 • Alex

  Inga fusk i världen kan klara av min nivå, väntar nu på att Candy Crush uppdaterar banan så att den blir lite lättare. Man kan alltid hoppas :)