Bubble Witch Saga fusk

Tidigare har jag skrivit om hur man kan fuska i Kings succéspelet Candy Crush Saga, och responsen jag fick var bra. Den här gången tänkte jag berätta om Bubble Witch Saga-fusk (spelet King satsar mest på just nu), fusket fungerar precis på samma sätt som i det andra spelet och fungerar för Android och iPhone/iPad med operativsystemet iOS.

Med fusket kan du få extra liv utan att vänta i flera timmar, eller utan att be dina vänner om fler liv.

Så här fuskar du i Bubble Witch Saga:

Inga liv kvar i Bubble Witch Saga? Inga problem!
Inga liv kvar i Bubble Witch Saga? Inga problem!
  1. Spela Bubble Witch Saga på din Android eller iPhone/iPad
  2. Förlora 5 gånger (få slut på liv)
  3. Ställ fram klockan med några timmar fram (eller dagar) och starta appen

Då tror spelet att du har redan väntat tillräckligt lång tid för att få nya liv och det är hela fusket. Med fusk kan du ta dig förbi riktigt många levels, nivåer som du aldrig skulle nå på så kort tid. Detta är möjligt eftersom Bubble Witch Saga tittar på klockan i din smartphone eller surfaplatta utan att försöka kolla upp det via nätet.

King vill att deras spel ska vara användarvänliga, Internet i mobilen fungerar inte alltid och kostar pengar så därför går det att spela offline utan att vara uppkopplad. Och kan man göra det så måste spelet ha någonstans att kontrollera tiden för att veta när nya liv ska läggas till. Vanliga människor som spelar Bubble Witch Saga är lata och spelar lite då och då på bussar/tåg, de behöver aldrig ställa fram tiden om och om igen. Men vi som vill klara av alla banor måste vara lite mer hardcore och ta det där extra steget ;)

Övrigt om Bubble Witch Saga

King.com är ett svenskt företag så om du gillar spelet, skänk bort några kronor och visa uppskattning :)

Har du aldrig spelat Bubble Witch Saga? Testa! Det är Kings mest populära spelet just nu efter Candy Crush, de satsar hårt på att pusha spelet och vill ha nya spelare. Jag personligen tyckte inte att det var något för mig men det har inget med spelet att göra.

Android-användare kan ladda ner spelet via Google Play Store, och iPhone/iPad-användare måste göra det via iTunes Store. Bubble Witch Saga är gratis så det finns inget att förlora förutom några minuter, med fusk kan ni gå riktigt långt ;)