Billigaste priset på Call of Duty: Black OPS 2 PC

Flera butiker har varit smarta med deras Google Adwords-annonsering för det nya spelet Call of Duty Black OPS 2. Det var så jag hittade billigaste priser på nätet och sparade flera hundra kronor.

Google Adwords annons för Call of Duty Black OPS 2
Google Adwords-annons för Call of Duty Black OPS 2

Första butiken är ElGiganten.se, de säljer till PC för 399kr och var tidiga med en annons på Google. Frakten kotar 18 kronor (2-5 dagar) och 28 kronor om du vill spela så fort som möjligt (1-2 dagar). Du får en fysisk DVD-skiva hem utan Digital Deluxe Edition. Du kan uppgradera till Deluxe Edition på Steam för €10 så det är inget större problem.

Andra butiken är Spelbutiken.se som säljer Call of Duty Black OPS 2 från 428 kronor med “prisgaranti”. Deras priser stämmer inte riktigt överens med priset i Google Adword-annonsen. Digital download av Call of Duty Digital Deluxe Edition finns inte längre i lager (hur kan CD keys ta slut?) men vanlig download av Call of Duty Black OPS 2 och dvd-skivor finns. En vanlig download kostar hela 599 kronor! Väldigt dyrt kan man tycka men så blir det när spelbolagen höjer priser på digitala nerladdningar. Vanliga CoD Black OPS 2 på en fysisk DVD-skiva kostar 389 kronor med fri frakt, leveranstid 2-4 dagar. Deras Deluxe Edition på DVD-skiva kostar nästan lika mycket, 398 kronor med frakt.

Om ni lyckas hitta ett billigare pris på PC versionen av Call of Duty Black OPS 2, länka nedan.