471 nu, tillbaka till Candy Crush Saga

Efter flera månaders problem med mobilens förmåga att köra spelappen Candy Crush samt kunna skicka informationen om mitt resultat till Facebook så har jag äntligen lyckas att ta mig vidare till 471. Det är dags att börja klättra igen, jag fick verkligen slita för att ta mig ditt och klara 470 och 469 två gånger då mobilen vägrade synka mitt resultat.

yatta

Jag hade alltså två problem, det ena är att min Android smartphone är nu så gammal att jag kan knappt köra igång två appar samtidigt. Nya moderna mobiler har mycket mer ram-minne, och apputvecklare räknar med att de flesta användare har nyare modeller och förnyar sina gamla telefoner nästan varje år. Min smartphone är nu flera år gammal, har kanske 128 i ram-minne och det fungerar inte så bra när bara Facebooks nya app för chatten kan vara så krävande att halva minnet försvinner. Och sen är det alltid grejer i bakgrunden som är omöjliga för vanliga användare, och svåra för mer avancerade, att ta bort eller stänga av. Hur som helst så känns det som att jag behöver en ny mobil för att fortsätta spela Candy Crush :)

Det andra problemet är att kopplingen till Facebook hela tiden strular, ofta vägrar informationen skickas vidare från appen till Facebook och det gör allt mycket svårare då man måste ha all information synkad på slutet av varje kapitel. Här vet jag inte riktigt hur det kan lösas, men jag kommer att försöka installera om appen så det kanske blir bättre när jag senare försöker spela.

Det hela betyder att det blir fler inlägg om min Candy Crush Saga, “sagan fortsätter”  *hehe*

 • Fr

  Jag kan inte synkronisera med Facebook längre, det har inte med min mobil att göra dock, alltså den är inte för gamla. Helt plötsligt så bara det slutade funka och det står: Misslyckades, du kommer inte åt kungariket just nu. Försök att ansluta senare. Men det funkar aldrig :(

  • http://www.alexseo.se/ Alexander Edbom

   Ja, jag vet inte vad exakt som är problemet men det har resulterat i att jag knappt spelar Candy Crush något mer.. för jag kan ju inte… Jag har även försökt att installera om, men av någon anledning så händer det ingenting på 99%.

   Men kommer att köpa en ny mobil snart, får se om det blir bättre då.

   Säg till om du hittar en lösning på problemet :)